Loading...
CSAPATUNK2018-11-05T16:44:46+00:00

EDZŐINK

Kászonyi Zsanett
Kászonyi ZsanettSzemélyi edző kaszonyi.zsanett@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-688-84-15
Kászonyi Zsanett vagyok, a konditermi edzés szerelmese. Ennek köszönhetem, hogy kétgyermekes anyukaként sikerült megőriznem az alakomat. A munkám egyben a hobbim is és örömömet lelem benne ha másoknak is segíthetek alakjuk megőrzésében vagy formálásában. 🙂
Tóth Krisztina
Tóth KrisztinaJógaoktató toth.kriszta@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-492-42-75
Tóth Kriszta
Gerincjóga oktató és NMPT instruktor
Edzettél már korábban mélyizmokra? Precízen lenyújtasz kondi után? Ha “nem” a válaszod, akkor az óráimon a helyed! Gerincbarát csoportos és személyi edzéseim alatt, gyakorlatok széles skálájával fárasztalak teljesen le, fejlesztve téged ezen a területen. Együttesen megelőzhetjük, vagy mérsékelhetjük derék-hát-váll problémáid. Kedvet kaptál? Keress elérhetőségeim egyikén.
Szakácsné Csönki Lívia
Szakácsné Csönki LíviaAerobic és személyi edző csonki.livia@cutlerpecs.hu Telefon:+36-20-824-10-93
Szakácsné Csönki Lívia vagyok! 42 éves. Van egy 13 éves nagylányom! 20 éve a mindennapjaim része az aerobik! Szeretem,mikor látom a sikert és az elégedettséget a vendégeim arcán! Jó érzéssel tölt el, ha segíthetek másoknak!
Csák Tímea
Csák TímeaSzemélyi Edző csak.timea@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-572-92-35
Csák Tímea vagyok 23 éves, tavaly diplomáztam a PTE-ETK karán rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon. Kiskorom óta sportolok, 10 évig társas táncoltam versenyszerűen. A fitness világa életem részévé vált. Célom a jövőben minél jobb eredményeket elérni edzőként, illetve versenyzőként is! Mottóm: “Az álom valósággá válhat!”
Lencse Cintia
Lencse CintiaSzemélyi Edző lencse.cintia@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-510-34-20
Sziasztok, Lencse Cintiának hívnak! 6 éves korom óta a sport az életem. Versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam és atletizáltam, 6 éve pedig a fitness szerelmese vagyok. Mivel az egész életemet végigkísérte a sport, nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. 2015-ben végeztem el a csoportos fitness instruktori képzést, utána pedig a személyi edzői vizsgát. Azt vallom, hogy a sport nem csak a test fejlesztésére, hanem a lélek ápolására is kiváló. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran! Személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, tanácsadással várlak a hét minden napján!
Kiss Emőke
Kiss EmőkeSpinRacing edző kiss.emoke@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-478-25-18
A mozgás mar kis korom óta meghatározta a minden napjaim , kezdetben szertornasztam majd úsztam es később jött a nagy szerelem a kézilabda, hosszú évekig jobb atlovokent sportoltam. Aztán a gimnáziumban az aerobik később pedig a biciklis edzések kerültek fókuszba. 🙂
Olyannyira hogy akkori edzom tanácsára el is végeztem az edzői óra tartásához szükséges tanfolyamokat es 2002–tol mint spinracing 2005-tol mint fitness edzo tevekenykedtem. A sport iránti szeretet es elkötelezettség azóta sem változott az eltelt évek alatt több mindent kipróbáltam az innovatív edzés módszereket is, többször részt vettem a minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi fittnes fesztiválon Riminiben.
Itt szerettem meg a Zumbat -latin tánc képeseken alapuló fitness- melyért éveken keresztül oktattam. Ma ami meghatározza az életem az a célzott alakformalas nyujtassal kombinálva illetve a Kardio jellegű spinracing mely mindig a szívem csücske volt.
Varga Timi
Varga TimiSzemélyi edző varga.timi@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-246-44-64
A sport gyerekkorom óta nagyon fontos része az életemnek, 10 éven keresztül versenyszerűen ritmikus gimansztikáztam, ami egy életre a sport szerelmesévé tett. Ezt a szerelmet szeretném megismertetni és átadni a tanítványaimnak is. Az rg után a konditeremben kötöttem ki és rögtön megszerettem és egyre több időt töltöttem ott el. Az edzés elméleti része is egyre jobban érdekelt, ezért végeztem el a személyi edzői tanfolyamot a Tf-en. Ezt követően pedig versenyzésbe is kezdtem bikini kategóriában az IFBB szövetségnél.
Udvarácz Vica
Udvarácz VicaSzemélyi edző udvaracz.vica@cutlerpecs.hu Telefon:+36-70-451-72-99
Udvarácz Vica vagyok, 3 gyermekes anyuka. Fitness Instruktor(IWI Nemzetközi Fitness Iskola) Spartan mobility tréner (Bánkuti Gabriella) Magyar és Nemzetközi edzői Szövetség tagja ID: 60313. A sport a szenvedélyem, az életem szerves része gyerekkorom óta. Középiskolában atlétizáltam a PVSK színeiben, majd népi táncoltam 15 évet, kisebb megszakításokkal. Emellett több sportágban is kipróbáltam magam, de az igazi “szerelem” az alakformáló konditermi edzés, amivel először 20 éve ismerkedtem meg. Szeretem az embereket, szeretném, hogy a mozgás öröme és jótékony hatásai az életük része legyen. “Az álmok valóra válnak, ha megvalósítjuk őket!”
Zaláni-Kiss Luca
Zaláni-Kiss LucaSzemélyi edző luca.zalani.kiss@cutlerpecs.hu Telefon:+36-20-463-30-91
Zaláni-Kiss Luca Csenge vagyok, gyógytornászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. A sport gyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Jelenleg is a bikini fitness kategória aktív versenyző vagyok, de célom a sportmodell kategóriába való feljutás. Személyi edzéseim során a gyógytorna alapelveit ötvözöm a súlyzós edzéssel, így minimalizálom a sérülések kockázatát, és a megfelelő edzéstechnikával törekszem a jobb hatékonyság elérésére. Akár kezdő, akár haladó vagy, és szeretnéd edzéseidet egy magasabb szintre emelni, fordulj hozzam bizalommal!
Stibi Helga
Stibi HelgaSzemélyi edző stibi.helga@cutlerpecs.hu Telefon:+36-20-426-05-42
Stibi Helga Szemèlyi edző, ès táplálkozasi tanácsadó vagyok.
Kategóriámban nègyszeres Nemzeti bajnoki cìm tartòkènt vagyok ismert az
IFBB egyesületnèl, ebből 3 alkalommal lettem abszolút bajnok. 2013 òta
aktìv versenyzőkènt 35 Nemzetközi IFBB versenyen vettem rèszt. Pár top
helyezèsemet megemlitve.
– Amateur Olympia UK 1. hely
– EVLS Prague 1. hely
– Amateur Olympia Spain 1. hely
– Diamond Cup UK 1. hely
– International Cup 1. hely
– Diamond Cup Malta 1. hely
– Diamond Cup SL 2. hely
– EVLS Prague 2. hely
– Amateur Olympia Europe 2. hely
– Amateur Olympia Spain 3. hely
– Arnold Classic Europe 3. hely
– Arnold Classic USA 4. hely
– Europeans 4. hely
– World championships 5. hely
Sántha Dorina
Sántha DorinaSzemélyi edző santha.dorina@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-531-29-91
Sántha Dorina vagyok 22 eves személyi edző. Kisgyerek korom ota sportolok, mindent kipróbaltam többek között az úszást, röplabdázást, futást, majd pedig a testépítés és a fitness világában találtam meg önmagam. Jelenleg a PTE TTK sportszervező szakára járok.
Mind a szakmában, mind pedig a versenyzésben szeretnék jobb eredményeket elérni.
Mottóm: “Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell! “
Bibó Alpár
Bibó AlpárVezető Személyi edző bibo.alpar@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-476-52-26
Bibó Alpár vagyok gyógytornász, személyedző és egyben testépítő versenyző. Kiemelten foglalkozom sérülés utáni egyéni rehabilitációval, kinezio tapinggel, versenyfelkészítéssel, színpadi koreográfia betanításával.
Versenyzésben elért főbb eredményeim:
IBFA Junior Világbajnok,
Fitparádé Athletic 1. hely,
WBPF Ausztia Kupa Athletic 1. hely,
Superbody Athletic 3. hely
Több alkalommal elnyert legjobb pózolói díj.
Bibó Team edzőjeként számos bajnoki cím.
Szakács Sándor
Szakács SándorSzemélyi edző szakacs.sandor@cutlerpecs.hu Telefon:+36-70-673-15-15
Szakács Sándor vagyok, 30 éve foglalkozom testépítéssel!
Két leanygyermekem apukája vagyok!
2005-től versenyeztem 2013-ig, nem voltam eredménytelen sportoló
2013-ban második lettem a N.A.C világbajnokságon!
Már nem versenyzem, sok versenyzőt készítettem és készítek fel!
Nevem fémjelzi a Szakács Team-et melybe több profi és amatőr versenyző tartozik.
Pozsgai Zsolt
Pozsgai ZsoltSzemélyi Edző pozsgai.zsolt@gmail.com Telefon:+36-20-568-16-40
2007- Superbody nemzetközi testépítő bajnokság: junior kategória 1. hely
2010- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely
2011- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely
2012- Krypta trófea nemzetközi testépítő bajnokság: 85kg+ GP kategória 1. hely
2014- Tropical kupa nemzetközi testépítő bajnokság: +85kg 1. hely
2016- Scitec Raw fekvenyomó döntő: open 100kg- 2. hely

Testépítő és fitness edzői szak után, 2011-ben rekreációs mozgásprogram vezetőként vizsgáztam a Fitness akadémián.

Kecskés Balázs
Kecskés BalázsSzemélyi edző kecskes.balazs@cutlerpecs.hu Telefon:+36-70-385-91-53
Sziasztok, Kecskés Balázs vagyok, naturál testépítő és személyi edző. 9éve foglalkozom a testépítéssel, 5 éve edzőködöm. Legjobb eredményeim: Superbody 2013 athletic 5. hely, ill. WBPF classic phisique 180cm 5. hely.
Ha komolyan állsz hozzá ehhez a sporthoz, akkor rengeteg pozitív élményt és energiát adhat neked. Én segítek abban, hogy megfelelő szakmai háttérrel megfelelj a legnagyobb kritikusodnak, önmagadnak is, és elérd a céljaidat.
Sebestyén Tamás
Sebestyén TamásSzemélyi edző sebestyen.tamas@cutlerpecs.hu Telefon:+36-30-271-86-95
Sziasztok! Sebestyén Tamás vagyok 24 éves, 2016-ban végeztem a PTE-TTK testnevelő tanár-edző szakán. Többszörös IPF bajnok vagyok erőemelésben, illetve nem rég tértem át a naturál testépítésre az INBA szövetségnél, ahol egy VB 2. és egy Európa bajnoki, illetve 2 abszolút magyar bajnoki címet sikerült elérnem. Célom, hogy átadjam másoknak az eddig megszerzett tudásom, legyen szó akár erőnléti edzésről vagy hagyományos testépítő jellegű, alakformáló edzésmódszerekről.
Makai Renátó
Makai RenátóMMA edző makai.renato@cutlerpecs.hu Telefon:+36-20-269-88-81
Gyerekkorom óta küzdősportolok Judo,Aikido,Box,Thai Box, Grappling,MMA
Versenyzői pályám alatt elért nagyobb eredményeim: Judo válogatott: Junior OB 2. U23 OB 3. Grappling Magyar bajnoki forduló 1. hely. MMA: profi nehézsúlyú interkontinentàlis torna győzelem. 10 profi mérkőzésből 7 győzelem . Az USA – ba kijutottam és győztes mérkőzést hoztam a Gladiator Challange szervezetnél. A csapatom a Makai MMA Team Pécs együttműködik a Sàrközi MMA Team Szegeddel az ország legeredményesebb MMA csapatával. Célunk összehozni a pécsi küzdősportolókat akik kipróbálnák magukat MMA szabályrendszerben.
Stétz Dani
Stétz DaniSzemélyi edző stetz.dani@cutlerpecs.hu Telefon:+36-70-639-83-38
7 évesen kezdtem el sportolni , 10 évig judoztam után jött a többi sport MMA és brazil jiu jitsu! Természetesen 14 évesen becsatlakozott ezek melle a súlyzós edzés is, amit azóta is csinálok! A testepites 8 éve része az életemnek! Szeretnek minél több embernek segíteni, hogy ismerje meg saját határait és kihozni belőlük a maximumot!

MASSZŐR/CSONTKOVÁCS

Herceg Olivér
Herceg OlivérMasszázs herceg.oliver@cutlerpecs.hu Telefon:+36-70-632-26-17
Kick- box sporttal foglalkoztam 13 évig megtapasztaltam ez idő alatt minden fajta sérülést.
Sportoktatói végzettségem van mint Kick-box oktató
A testépítés a szenvedélyem. Ezért legyen bármi testi és lelki eredetű problémád sokoldalú szakmai tapasztalatomat összekötve megoldást találok Neked.
Akinek még nem volt ilyen élménye az próbáljon ki egy igazi masszőrt és csontkovácsot személyemben.
Szívesen segítek.

THE TEAM

Milhoffer László
Milhoffer LászlóRecepció vezető
Szabó Adrienn
Szabó AdriennRecepciós