EDZŐINK

Kászonyi Zsanett
Személyi Edző

Kászonyi Zsanett vagyok, a konditermi edzés szerelmese. Ennek köszönhetem, hogy kétgyermekes anyukaként sikerült megőriznem az alakomat. A munkám egyben a hobbim is és örömömet lelem benne ha másoknak is segíthetek alakjuk megőrzésében vagy formálásában. :)

kaszonyi.zsanett@cutlerpecs.hu

+36-30-688-84-15

Tóth Krisztina
Jóga oktató

Gerincjóga oktató és NMPT instruktor.
Edzettél már korábban mélyizmokra? Precízen lenyújtasz kondi után? Ha “nem” a válaszod, akkor az óráimon a helyed! Gerincbarát csoportos és személyi edzéseim alatt, gyakorlatok széles skálájával fárasztalak teljesen le, fejlesztve téged ezen a területen. Együttesen megelőzhetjük, vagy mérsékelhetjük derék-hát-váll problémáid. Kedvet kaptál? Keress elérhetőségeim egyikén.

toth.kriszta@cutlerpecs.hu

+36-30-492-42-75

Szakácsné Csönki Lívia
Aerobic és személyi edző

Szakácsné Csönki Lívia vagyok! 42 éves. Van egy 13 éves nagylányom! 20 éve a mindennapjaim része az aerobik! Szeretem,mikor látom a sikert és az elégedettséget a vendégeim arcán! Jó érzéssel tölt el, ha segíthetek másoknak!

csonki.livia@cutlerpecs.hu

+36-20-824-10-93

Csák Tímea
Személyi Edző

Csák Tímea vagyok 23 éves, tavaly diplomáztam a PTE-ETK karán rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon. Kiskorom óta sportolok, 10 évig társas táncoltam versenyszerűen. A fitness világa életem részévé vált. Célom a jövőben minél jobb eredményeket elérni edzőként, illetve versenyzőként is! Mottóm: “Az álom valósággá válhat!”

csak.timea@cutlerpecs.hu

+36-30-572-92-35

Milhoffer-Lencse Cintia
Személyi Edző

Sziasztok, Lencse Cintiának hívnak! 6 éves korom óta a sport az életem. Versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam és atletizáltam, 6 éve pedig a fitness szerelmese vagyok. Mivel az egész életemet végigkísérte a sport, nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. 2015-ben végeztem el a csoportos fitness instruktori képzést, utána pedig a személyi edzői vizsgát. Azt vallom, hogy a sport nem csak a test fejlesztésére, hanem a lélek ápolására is kiváló. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran! Személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, tanácsadással várlak a hét minden napján!

lencse.cintia@cutlerpecs.hu

+36-30-510-34-20

Udvarácz Vica
Személyi Edző

Udvarácz Vica vagyok, 3 gyermekes anyuka. Fitness Instruktor(IWI Nemzetközi Fitness Iskola) Spartan mobility tréner (Bánkuti Gabriella) Magyar és Nemzetközi edzői Szövetség tagja ID: 60313. A sport a szenvedélyem, az életem szerves része gyerekkorom óta. Középiskolában atlétizáltam a PVSK színeiben, majd népi táncoltam 15 évet, kisebb megszakításokkal. Emellett több sportágban is kipróbáltam magam, de az igazi “szerelem” az alakformáló konditermi edzés, amivel először 20 éve ismerkedtem meg. Szeretem az embereket, szeretném, hogy a mozgás öröme és jótékony hatásai az életük része legyen. “Az álmok valóra válnak, ha megvalósítjuk őket!”

udvaracz.vica@cutlerpecs.hu

+36-70-451-72-99

Zaláni-Kiss Luca
Személyi Edző

Zaláni-Kiss Luca Csenge vagyok, gyógytornászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. A sport gyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Jelenleg is a bikini fitness kategória aktív versenyző vagyok, de célom a sportmodell kategóriába való feljutás. Személyi edzéseim során a gyógytorna alapelveit ötvözöm a súlyzós edzéssel, így minimalizálom a sérülések kockázatát, és a megfelelő edzéstechnikával törekszem a jobb hatékonyság elérésére. Akár kezdő, akár haladó vagy, és szeretnéd edzéseidet egy magasabb szintre emelni, fordulj hozzam bizalommal!

luca.zalani.kiss@cutlerpecs.hu

+36-20-463-30-91

Stibi Helga
Személyi Edző

Sziasztok, Stibi Helga Szemèlyi edző, ès táplálkozasi tanácsadó vagyok.

Kategóriámban nègyszeres Nemzeti bajnoki cìm tartòkènt vagyok ismert az

IFBB egyesületnèl, ebből 3 alkalommal lettem abszolút bajnok. 2013 òta

aktìv versenyzőkènt 35 Nemzetközi IFBB versenyen vettem rèszt. Pár top

helyezèsemet megemlitve.

– Amateur Olympia UK 1. hely

– EVLS Prague 1. hely

– Amateur Olympia Spain 1. hely

– Diamond Cup UK 1. hely

– International Cup 1. hely

– Diamond Cup Malta 1. hely

– Diamond Cup SL 2. hely

– EVLS Prague 2. hely

– Amateur Olympia Europe 2. hely

– Amateur Olympia Spain 3. hely

– Arnold Classic Europe 3. hely

– Arnold Classic USA 4. hely

– Europeans 4. hely

– World championships 5. hely

2017 ben az eredmènyeimre valò tekintettel vehettem át a megtisztelő IFBB Pro sportolòi

státuszt. A sport, ès a cèltudatos táplálkozás az èletfomámmá vált, ìgy igyekeztem

a lehető legtöbb tudást felhalmozni hogy idővel azt a magam, illetve

klienseim javára fordíthassam.

stibi.helga@cutlerpecs.hu

+36-20-426-05-42

Sántha Dorina
Személyi Edző

Sántha Dorina vagyok 22 eves személyi edző. Kisgyerek korom ota sportolok, mindent kipróbaltam többek között az úszást, röplabdázást, futást, majd pedig a testépítés és a fitness világában találtam meg önmagam. Jelenleg a PTE TTK sportszervező szakára járok.
Mind a szakmában, mind pedig a versenyzésben szeretnék jobb eredményeket elérni.
Mottóm: “Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell! “

santha.dorina@cutlerpecs.hu

+36-30-531-29-91

Bibó Alpár
Vezető személyi Edző

Bibó Alpár vagyok gyógytornász, személyedző és egyben testépítő versenyző. Kiemelten foglalkozom sérülés utáni egyéni rehabilitációval, kinezio tapinggel, versenyfelkészítéssel, színpadi koreográfia betanításával.
Versenyzésben elért főbb eredményeim:
IBFA Junior Világbajnok,
Fitparádé Athletic 1. hely,
WBPF Ausztia Kupa Athletic 1. hely,
Superbody Athletic 3. hely
Több alkalommal elnyert legjobb pózolói díj.
Bibó Team edzőjeként számos bajnoki cím.

bibo.alpar@cutlerpecs.hu

+36-30-476-52-26

Szakács Sándor
Személyi Edző

Szakács Sándor vagyok, 30 éve foglalkozom testépítéssel!
Két leanygyermekem apukája vagyok!
2005-től versenyeztem 2013-ig, nem voltam eredménytelen sportoló
2013-ban második lettem a N.A.C világbajnokságon!
Már nem versenyzem, sok versenyzőt készítettem és készítek fel!
Nevem fémjelzi a Szakács Team-et melybe több profi és amatőr versenyző tartozik.

szakacs.sandor@cutlerpecs.hu

+36-70-673-15-15

Pozsgai Zsolt
Személyi Edző

2007- Superbody nemzetközi testépítő bajnokság: junior kategória 1. hely
2010- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely
2011- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely
2012- Krypta trófea nemzetközi testépítő bajnokság: 85kg+ GP kategória 1. hely
2014- Tropical kupa nemzetközi testépítő bajnokság: +85kg 1. hely
2016- Scitec Raw fekvenyomó döntő: open 100kg- 2. hely

Testépítő és fitness edzői szak után, 2011-ben rekreációs mozgásprogram vezetőként vizsgáztam a Fitness akadémián.

pozsgai.zsolt@gmail.com

+36-20-568-16-40

Kecskés Balázs
Személyi Edző

Sziasztok, Kecskés Balázs vagyok, naturál testépítő és személyi edző, édesapa és férj. Testnevelő-edző Bsc, és testépítő edző végzettséggel. 2006 óta foglalkozom a testépítéssel, 7 éve edzősködöm. Több országos versenyt nyertem tüzoltó lépcsőfutásban és TFA-ban. Legjobb eredményeim a testépítésben: Superbody 2013 athletic 5. hely, ill. WBPF classic phisique 180cm 5. hely. 2018 I.N.B.A magyar bajnokság -180cm 2. helyezés. Természetesen mint mindenki, én is elkezdtem egyszer az edzést. Sajnos én is belestem a kezdők hibáiba, megjártam a szamárlétrát az edzésben. Ha te szeretnél egyenesen és gyorsan haladni a fizikumod és önmagad fejlesztésében, keress meg bátran. Legjobb tudásom szerint segítek elérni a céljaid és álmaid. Edzés és étrend tervezéssel kapcsolatban is bátran kereshetsz, megtalálsz a Facebookon is!

kecskes.balazs@cutlerpecs.hu

+36-70-385-91-53

Sebestyén Tamás
Személyi Edző

Sziasztok! Sebestyén Tamás vagyok 24 éves, 2016-ban végeztem a PTE-TTK testnevelő tanár-edző szakán. Többszörös IPF bajnok vagyok erőemelésben, illetve nem rég tértem át a naturál testépítésre az INBA szövetségnél, ahol egy VB 2. és egy Európa bajnoki, illetve 2 abszolút magyar bajnoki címet sikerült elérnem. Célom, hogy átadjam másoknak az eddig megszerzett tudásom, legyen szó akár erőnléti edzésről vagy hagyományos testépítő jellegű, alakformáló edzésmódszerekről.

sebestyen.tamas@cutlerpecs.hu

+36-30-271-86-95

Makai Renátó
Személyi Edző

Gyerekkorom óta küzdősportolok Judo,Aikido,Box,Thai Box, Grappling,MMA
Versenyzői pályám alatt elért nagyobb eredményeim: Judo válogatott: Junior OB 2. U23 OB 3. Grappling Magyar bajnoki forduló 1. hely. MMA: profi nehézsúlyú interkontinentàlis torna győzelem. 10 profi mérkőzésből 7 győzelem . Az USA – ba kijutottam és győztes mérkőzést hoztam a Gladiator Challange szervezetnél. A csapatom a Makai MMA Team Pécs együttműködik a Sàrközi MMA Team Szegeddel az ország legeredményesebb MMA csapatával. Célunk összehozni a pécsi küzdősportolókat akik kipróbálnák magukat MMA szabályrendszerben.

makai.renato@cutlerpecs.hu

+36-20-269-88-81

Stétz Dani
Személyi Edző

7 évesen kezdtem el sportolni , 10 évig judoztam után jött a többi sport MMA és brazil jiu jitsu! Természetesen 14 évesen becsatlakozott ezek melle a súlyzós edzés is, amit azóta is csinálok! A testepites 8 éve része az életemnek! Szeretnek minél több embernek segíteni, hogy ismerje meg saját határait és kihozni belőlük a maximumot!

edző stetz.dani@cutlerpecs.hu

+36-70-639-83-38

Balázs József
Személyi Edző

Balázs József vagyok 2015 ben szereztem meg a testépítő-edző és személyi-edző képesítést. Ezután a PTE TTK Testnevelő-Edző szakon végeztem 2019 ben. 2011. Szeptemberében ismerkedtem meg a testépítéssel. Nagyon vékony felépítésű gyerek voltam zéró önbizalommal , amin mindenképpen változtatni szerettem volna. Először a mindennapjaim majd szerencsére az életem részévé vált ez a mozgásforma. Elég nehezen tudnám elképzelni a továbbiakat nélküle. Sok mindenre megtanított. Segített megismerni önmagam. Fejleszt, mint fizikailag ,mint mentálisan. Ez a sport több mint amit egy kívülálló lát belőle. Ha teljes körű segítségre van szükséged, keress bizalommal.

balazs.jozsef@cutlerpecs.hu

+36-30-464-44-04

Csák Dárius
Személyi Edző

4 éve dolgozom edzőként. Ez idő alatt kialaktottam egy olyan sajátos edzési technikát, amelyben különböző edzésfajták elemeit ötvözöm. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítve próbálok mindenki számára változatos és hatékony edzésterveket összeállítani. Mivel több sérülést is elszenvedtem már, célom, hogy vendégeim ne csak jóérzéssel távozzanak az edzésről, hanem az egészségük javára is szolgáljon.

csak.darius@cutlerpecs.hu

MASSZŐR/CSONTKOVÁCS

Herceg Olivér
Masszőr

Kick- box sporttal foglalkoztam 13 évig megtapasztaltam ez idő alatt minden fajta sérülést.
Sportoktatói végzettségem van mint Kick-box oktató
A testépítés a szenvedélyem. Ezért legyen bármi testi és lelki eredetű problémád sokoldalú szakmai tapasztalatomat összekötve megoldást találok Neked.
Akinek még nem volt ilyen élménye az próbáljon ki egy igazi masszőrt és csontkovácsot személyemben.
Szívesen segítek.

herceg.oliver@cutlerpecs.hu

+36-70-632-26-17

THE TEAM

Milhoffer László
Milhoffer LászlóRecepció vezető
Szabó Adrienn
Szabó AdriennRecepciós
Szekeres Lilla
Szekeres LillaRecepciós
Mihóczi Noémi
Mihóczi NoémiRecepciós
Rapp Klaudia
Rapp KlaudiaRecepciós
Barabás Barbara
Barabás BarbaraRecepciós