EDZŐINK

CSAPATUNK

Szakács Lilla
Személyi Edző

Sziasztok!

Szakács Lilla vagyok, sportoktató testépítés és fitness sportágban. A sport mindig is az életem része volt, de amikor
elkezdtem a konditermi edzést, tudtam, hogy megtaláltam az utam. 2019-ben versenyeztem bikini fitness modellként, ahol IFBB magyar bajnok lettem, majd 6. helyezést értem el a világbajnokságon. Azóta egy fenntartható, kiegyensúlyozott életmódra törekszem. Jelenleg a PTE ETK-ra járok, rekreáció és életmód szakra.

Fontosnak tartom a fizikális egészség mellett a mentális, illetve a lelki egészséget is, ezért is célom, hogy a velem folytatott edzések után, még ha testileg fáradtan is, mégis feltöltve távozzanak a vendégek. Legyen a célod életmódváltás, izmosodás, fogyás, egészséged fejlesztése, együtt elérünk bármit, azt garantálom! Keress bizalommal!

Meggyőződésem, hogy az edzőtermi edzések során mindenkinek szüksége van személyi edzőre, mivel mindamellett, hogy segít a gyakorlatok helyes és sérülésmentes kivitelezésében ő az, aki motivál és segít a legtöbbet kihozni magunkból!

A személyi edzéssel az a célom, hogy szakmai tudásommal segítsek a vendégimnek az életmódváltásban, növeljem bennük a sport iránti szeretetet és megismertessem velük annak fontosságát, jótékony hatásait.

Keress bátran, ha fogyni szeretnél, alakot szeretnél formálni, növelni szeretnéd az állóképességedet vagy csak szimplán maga a mozgás miatt kezdenél el konditerembe járni és én mindent megteszek azért, hogy elérd kitűzött a céljaidat!

„A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”

Arnold Schwarzenegger

szakacslilla2003@gmail.com

+36-70-949-20-93

CSAPATUNK

Szabó Csilla
Személyi Edző

Sziasztok, Szabó Csilla vagyok testépítés-fitness sportoktató.

Gyermekkorom óta lételemem a mozgás 3 éves korom óta folyamatosan sportolok mind verseny, mind pedig hobbiszinten. Kezdetben tornáztam, majd később akrobatikus rock and rolloztam, versenyszerűen röplabdáztam és társas táncoltam. A csoportos fitness órák széles tárházát kipróbáltam, mint például a spinning, spinracing, walkenergie, tabata és a max training. Szabadidőmet is túlnyomó részt sporttal töltöm, túrázom, biciklizem futok és síelek.

A konditermi edzés megkezdésekor jöttem rá, hogy a számomra a testépítés megfelelő sportág, ebben látom a kihívást, itt tudok teljes mértékben mentálisan kikapcsolódni. Jelenleg a versenyzői karrierem elején vagyok, mellyel az a célom, hogy a korlátaimat leküzdve minél többet hozzak ki magamból, példát mutassak másoknak, hogy megfelelő akarattal mindenre képesek vagyunk.

Meggyőződésem, hogy az edzőtermi edzések során mindenkinek szüksége van személyi edzőre, mivel mindamellett, hogy segít a gyakorlatok helyes és sérülésmentes kivitelezésében ő az, aki motivál és segít a legtöbbet kihozni magunkból!

A személyi edzéssel az a célom, hogy szakmai tudásommal segítsek a vendégimnek az életmódváltásban, növeljem bennük a sport iránti szeretetet és megismertessem velük annak fontosságát, jótékony hatásait.

Keress bátran, ha fogyni szeretnél, alakot szeretnél formálni, növelni szeretnéd az állóképességedet vagy csak szimplán maga a mozgás miatt kezdenél el konditerembe járni és én mindent megteszek azért, hogy elérd kitűzött a céljaidat!

„A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”

Arnold Schwarzenegger

szabocsilla993@gmail.com

+36-30-183-71-88

CSAPATUNK

Csák Tímea
Személyi Edző

Csák Tímea vagyok, 2016-ban szereztem meg diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon. Ezután Budapesten IFBB Nemzetközi Szakedzői képzés elvégzése után 2017-ben kezdtem el személyi edzőkènt dolgozni.
Kiskorom óta sportolok, 10 évig társastáncoltam versenyszerűen, majd az élsport abbahagyása után felszaladt rám néhány kiló felesleg, így 2014-ben ismerkedtem meg a konditermi edzéssel, és a fitness világával.
2017-ben színpadra álltam, mint fitness versenyző, bikini modell kategóriában.
2019-ig több szövetség fitness versenyén vettem részt, de jelenleg már nem vagyok aktív versenyző.
Versenyeim közül kiemelnék pár eredményt:
2017 IFBB Magyar kupa -1. hely
2017 Fitbalance nemzetközi verseny-1.hely
WBPF Magyar Bajnokság -3. hely
2019 IFBB Magyar Bajnoksag -1.hely

A versenyzés befejezése óta, tanulmányaimat folyamatosan bővítem, nem csak edzés, hanem táplálkozási területen is.
Táplálkozási tanácsadó, Hormonális táplálkozás és funkcionális táplálkozás képzéseken is részt vettem.
Azóta is igyekszem szaktudásomat folyamat fejleszteni, és naprakész lenni a táplálkozás és edzés területén.

Hiszem és tudom, hogy a sport rengeteget adhat számunkra, mind testileg, szellemileg és lelkileg is. Igyekszem minden edzésen a vendégeimből a lehető legtöbbet kihozni.

Célom, hogy megszerettessem vendégeimmel a sportot, és az egészséges táplálkozást/életmódot, ellentmondva a divatdiétáknak, tévhiteknek és az egyhangú táplálkozásnak.

csak.timea08@icloud.com

+36-30-572-92-35
CSAPATUNK

Takács Eszter
Csoportos instruktor

Takács Eszter vagyok, Fitness és Power Plate edző.
2006. ban szereztem sportoktatói végzettséget a Baranya Megyei Sportszövetségnél.
Életcélomnak tartom megszerettetni az emberekkel a testmozgás örömét és rámutatni arra a fontos tényre, hogy a lelkünk állapota nagymértékben függ testünk egészségétől, mert nem az a lényeg, hogy hány kilót adtál le, hanem az , hogy mit teszel azért az életedben , hogy egészséges testben élj!
Életminőségedet csak céltudatosan megtervezve alakíthatod ki!
Csak abban a testben lehetsz boldog, melyet úgy tisztelsz, hogy odafigyelsz rá. Úgy eddzed és tápláld, hogy erős és egészséges legyen!
Ebben tudok Neked segíteni! Akakformáló óráimon minden izmot átmozgató edzést végzünk, kézi súlyzóval kiegészítve, több hangsúlyt fektetve a kritikus részekre (has, fenék). Várok mindenkit szeretettel!
“Szeresd magad annyira, hogy egészséges életet élj!”

esztertakacs20@yahoo.com

+36-20-241-07-00

CSAPATUNK

Kászonyi Zsanett
Személyi Edző

Kászonyi Zsanett vagyok, a konditermi edzés szerelmese. Ennek köszönhetem, hogy kétgyermekes anyukaként sikerült megőriznem az alakomat. A munkám egyben a hobbim is és örömömet lelem benne ha másoknak is segíthetek alakjuk megőrzésében vagy formálásában. :)

zsani.trainer@gmail.com

+36-30-688-84-15
CSAPATUNK

Tóth Krisztina
Jóga oktató

Sok mozgás irányzatot tanítok, kiemelt területeim: Gerinc ( jóga és egyéb tartásjavító tornák) és Nőiesség (kismama jóga, női jóga, baba-mama jóga). Összegezve: olyan dinamikus, saját testsúlyos, jóga alapú, tartásjavító fókuszú foglalkozásokat tartok ügyfeleimnek, ahol a mozgásszervi panaszokat enyhítjük/ szüntethetjük meg közösen. Ahol, lehetőség nyílik kikapcsolni a mindennapokból, alakot formálni- izmosodni, fejlődni és relaxálni. Emellett találkozhatunk: nyújtós órán, amelyet más sportok kiegészítéseként ajánlok, sőt igazi kihívás lehet számodra a kötőszöveti mozgáslánc (fascia) tréning. Továbbá várlak baba-mama jóga és babamasszázs foglalkozáson, ahol immáron babával közösen tornázunk. Nem utolsó sorban jelentkezhetsz gátizomtornára, ahol medence alapi izmokat erősítheted. Hiszem, hogy felhalmozott tudásom és szakmai tapasztalatom által egyénre és kedvre szabható órákat tartok, s a Te tetszésed is elnyeri majd. Gerincjóga oktatóképzés – Mandala Gerincterápia jógával – Bene Máté Medencefenék és gerinc képzés – Bene Máté NMPT-instruktor – Bene Máté Integrált Fascia Tréner – Bene Máté Kismama és baba-mama jógaoktató- Sarasvati Gerincterápiás irány szakoktatója Sarasvati Oktatási Központban Női jógaoktató – Sarasvati Babamasszőr – Legyen élmény a szülés Mozgás neurológia képzés – Bene Máté

to.kriszta@gmail.com

+36-30-492-42-75
CSAPATUNK

Szakácsné Csönki Lívia
Személyi edző

Szakácsné Csönki Lívia vagyok. A súlyzós edzés már 30 éve a napjaim részét képezi. Nem kérdés, mennyire fontosnak tartom a rendszeres mozgást, ezért is szeretném minél több emberrel megszerettetni a sportot és a hétköznapjaik egyik fénypontjává tenni az edzéseinket. Legyen szó életmódváltásról, közérzetjavításról, bármi is a célod, én segítek Neked elérni. Keress bizalommal!

csonkilivi@gmail.com

+36-20-824-10-93
CSAPATUNK

Milhoffer-Lencse Cintia
Személyi Edző

Sziasztok, Milhoffer-Lencse Cintiának hívnak! 6 éves korom óta a sport az életem. Versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam és atletizáltam, 8 éve pedig a fitness szerelmese vagyok. Mivel az egész életemet végigkísérte a sport, nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. 2015-ben végeztem el a csoportos fitness instruktori képzést, utána pedig a személyi edzői vizsgát. Azt vallom, hogy a sport nem csak a test fejlesztésére, hanem a lélek ápolására is kiváló. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran! Személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, tanácsadással várlak a hét minden napján!

mlcintia@freemail.hu

+36-30-510-34-20
CSAPATUNK

Stibi Helga
Személyi Edző

Sziasztok, Stibi Helga Szemèlyi edző, ès táplálkozasi tanácsadó vagyok. Kategóriámban nègyszeres Nemzeti bajnoki cìm tartòkènt vagyok ismert az IFBB egyesületnèl, ebből 3 alkalommal lettem abszolút bajnok. 2013 òta aktìv versenyzőkènt 35 Nemzetközi IFBB versenyen vettem rèszt. Pár top helyezèsemet megemlitve. – Amateur Olympia UK 1. hely – EVLS Prague 1. hely – Amateur Olympia Spain 1. hely – Diamond Cup UK 1. hely – International Cup 1. hely – Diamond Cup Malta 1. hely – Diamond Cup SL 2. hely – EVLS Prague 2. hely – Amateur Olympia Europe 2. hely – Amateur Olympia Spain 3. hely – Arnold Classic Europe 3. hely – Arnold Classic USA 4. hely – Europeans 4. hely – World championships 5. hely 2017 ben az eredmènyeimre valò tekintettel vehettem át a megtisztelő IFBB Pro sportolòi státuszt. A sport, ès a cèltudatos táplálkozás az èletfomámmá vált, ìgy igyekeztem a lehető legtöbb tudást felhalmozni hogy idővel azt a magam, illetve klienseim javára fordíthassam.

helgastibi@gmail.com

+36-70-795-43-22

CSAPATUNK

Sebestyén Hortenzia
Személyi Edző

Sziasztok! Sebestyén Hortenzia vagyok, személyi és csoportos edző, táplálkozási tanácsadó.

Röviden magamról:
2010 óta végzek konditermi edzéseket.
2013-ban szereztem személyi edzői képesítést és azóta főállásban dolgozom személyi edzőként.
2014-ben kipróbáltam magam a fitness versenyzés világában is.
2015-ben szereztem meg Táplálkozási Tanácsadói képesítésemet.
2020-ban csoportos edzőként is levizsgáztam.
2020-ban tanítottam az International Sporttrainer Acadamy edzőképzésén.
2021-ben a PTE Egészségtudományi Karán indult edzőképzésen voltam gyakorlati oktató.

Eddigi pályafutásom során rengeteg lányt, nőt edzettem, így széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezem.

Mindenkit szívesen várok az edzéseimre, aki a testével és az egészségével törődni szeretne.

Ha kérdésed van, kérdezz bátran elérhetőségeim bármelyikén.
www.facebook.com/tenzi.training

tenzi.sebestyen@gmail.com

+36-30-700-47-58

CSAPATUNK

Rapp Klaudia
Személyi Edző

Sziasztok!

Rapp Klaudia vagyok, személyi edző.

Életem része a sport gyermekkorom óta. Fociztam,táncoltam és jelenleg is aktív kézilabda játékos vagyok.

2015-ben rendőri tanulmányom és munkám során nem volt lehetőségem a kézilabda edzésekre hazajárni, ekkor ismerkedtem meg a konditermi edzéssel, melynek azóta is a szerelmese vagyok.

2020-ban az International Sporttrainer Academy-n elvégeztem a Fitness-Testépítés sportoktatói iskolát.
Majd ezt követően a személyi edző képesítést is, ahol kellő tudást szereztem ahhoz, hogy segítsek célod elérésében.

Ugyanebben az évben felkészültem az első Fitness versenyemre, ahol bikini kategóriában 3. helyen végeztem.
2021-ben újabb versenyszezont tudhatok magam mögött.
Legjobb eredményem a Hungarian INBA Elite Tour& Pro Show versenyén 1.helyezést értem el.

Ha te is készen állsz a célod megvalósítására, legyen szó a konditermi gépek helyes használatáról, szeretnél egy személyre szabott edzéstervet vagy az egészséges életmódra váltanál fordulj hozzám bizalommal, együtt könnyebb! :)

rappklaudia@gmail.com

+36-20-252-77-57

CSAPATUNK

Barabás Barbara
Személyi Edző

Sziasztok!

Barabás Barbara vagyok, személyi edzőként dolgozom a pécsi Cutler Gym & Fitness Centerben,
illetve pózolást is oktatok.

2021-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, rekreációszervező
és egészségfejlesztő szakemberként. Emellett idén az a megtiszteltetés ért, hogy az egyetem
egyik képzésénél (fitness-wellness instruktor) oktatói szerepet tölthettem be. 2020-ban
elvégeztem egy OKJ-s képesítést is, csoportos fitness instruktori végzettséget szereztem.
A sport mindig is az életem része volt, korábban kézilabdáztam, azonban már 7 éve a konditermi
edzés iránt vagyok elhivatott.

Fitness versenyeken 2019 óta indulok. Néhány eddigi eredményem:
• WABBA Világbajnokság – Miss Bikini Model +163cm 1. hely, Profi kártya megszerzése
• WABBA Hercules Olympia-Miss Bikini Model Junior 1.hely, Miss Bikini Model +163cm 1.hely, Pro
Bikini 3.hely
• INBA Elite Tour & Pro Show- Bikini Divas Junior 1.hely
• INBA GP – Bikini Fitness 1.hely, magyar bajnoki cím
• Scitec Muscle Beach- Miss Bikini 1.hely
• INBA/PNBA Európa Bajnokság-Bikini Divas Junior 2.hely
• Kriko Kupa 9.0, X.- Model Physique Junior 2.hely
Úgy gondolom, nagyon fontos törődni a fizikai egészségünkkel is, legyen a cél akár az izomtömeg
növelése, fogyás, a prevenció, vagy akár a mindennapi teljesítőképesség magasabb szintre
emelése.

Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy szeressük azt, amit csinálunk, így a sport és az
egészséges életmód a mindennapi élet részévé válhat.

Munkámban is igyekszem kamatoztatni a sok megszerzett tudást és átadni a tapasztalataim, illetve
a jövőben is törekszem a tudásom folyamatos bővítésére.

Fontos számomra az egészségfejlesztés, egészséges életmódra nevelés, motiválni az embereket a
rendszeres testmozgásra. Ezenkívül a hozzám fordulóknak ígérhetem, hogy kihozom belőlük a
maximumot, olykor még magukat is meglepve, milyen erő rejlik bennük. Megtanítom, hogy merjék
feszegetni a határaikat, kilépni a komfortzónából, így fogják tudni túlszárnyalni a saját
teljesítményüket.

Ha szeretnél egy kis segítséget célod eléréséhez, bizonytalan vagy a konditermi edzést,
egészséges táplálkozást illetően, keress bizalommal, és hozzuk ki együtt belőled a maximumot!

barabs.barbi@gmail.com

+36-30-596-03-51

CSAPATUNK

Sági Szófia
Személyi Edző

Gyerekkoromtól kezdve több sportágban is kipróbáltam magam, végül a konditermi edzés iránt lettem elhivatott. Hat éve edzem rendszeresen, ezalatt a fitness instruktori, majd a személyi edzői képesítést is megszereztem. Célom, hogy vendégeim számara egy olyan étrendet és edzéstervet tudjunk kialakítani amellyel bár látványos változást érünk el, legyen szó akár fogyásról, alakformálásról vagy izomépítésről mégis hosszútávon be tudják illeszteni a mindennapi életükbe.

sagi.szofia@gmail.com

+36-30-718-20-05

CSAPATUNK

Szabó Krisztián
Személyi Edző

Sziasztok, Szabó Krisztián vagyok testépítés-fitness sportoktató.

Gyermekkorom óta életem egyik legmeghatározóbb eleme a sport. Korábban versenyszerűen úsztam, kerékpároztam és atletizáltam, jelenleg pedig számos sportot űzők hobbiszinten, többek között síelek, túra síelek, hegyet mászok, túrázom, futok és biciklizem.

Az edzőtermi súlyzós edzést 16 éves koromban kezdtem el kezdetben azért, mert nagyon vékony testalkatom volt és izomtömeget szerettem volna növelni, később pedig a kedvenc időtöltésemmé vált ez a mozgásforma.  Folyamatosan, önállóan bővítettem a tudásomat a megfelelő táplálkozás, az edzésmódszerek, az edzések hatékonyságának növelésével, valamint a gyakorlatok helyes kivitelezésével kapcsolatban.

Mivel ráébredtem, hogy testépítés az a sportág, ami igazán érdekel, így elhatároztam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Ehhez elvégeztem a sportoktató képzést, jelenleg pedig személyi edző képzésen veszek részt.

Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi testalkatoddal és életmódoddal, fittebb, izmosabb szeretnél lenni, állóképességet szeretnél növelni vagy egészségügyi problémáid, sérüléseid miatt eddig nem mertél elkezdeni sportolni  akkor keress bizalommal és én garantálni tudom neked a jó hangulatú, változatos és teljes mértékben személyre szabott edzéseket!

Beszélt nyelvek: magyar, német

szabokrisztian9111@gmail.com

+36-20-432-09-03

CSAPATUNK

Venczel Péter
Személyi Edző

Sziasztok, Venczel Peti vagyok.

Gyermekkorom óta folyamatosan sportolok, többféle sportot végeztem versenyszerűen. 16 évesen megismerkedtem a konditerem és a küzdősportok világával. Összesen közel 14 évnyi testépítői múlttal rendelkezem.

Kis kihagyás után 2020 tavaszán úgy döntöttem, hogyvisszatérek a sporthoz és az egészséges életmódhoz, ennek eredményeképpen 28 kilót fogytam. Ezek után világszintű profi testépítőktől és élsportolóktól tanultam ki a szakmát.2023-ban a Testépítő sportoktatói végzettséget is megszereztem. Még jelenleg is törekszem arra, hogy folyamatosan képezzem magam.

Munkám során célom, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak az edzéseimről, és hogy mindenkit hozzásegítsek a kívánt célja eléréséhez. Az egyik legfontosabb, hogy nálam nincs két egyforma edzés, így sokkal élvezetesebb az edzésidő. Továbbá fokozottan figyelek a gyakorlatok helyes kivitelezéséért, így elkerülve a sportsérüléseket, mindezt jó hangulatban.

Amennyiben úgy gondolod, szívesen kipróbálnád az edzéseimet, keress bizalommal.

venczelpeti@gmail.com

+36-70-327-6778

CSAPATUNK

Ratalics Balázs
Személyi Edző

Sziasztok!

Ratalics Balázs vagyok gyerekkorom óta a sport szerelmese.

2015 óta saját speedfitness stúdiómban tartok edzéseket .

Jártas vagyok atlétikában, küzdősportokban, crossfitben, 16 éves koromban kezdtem el a súlyzós edzéseket, melyet mai napig űzök .

Meggyőződésem, hogy az egészséges élet egyik alapköve a mozgás.

Célom a hozzám forduló embereknek átadni a legtöbb információt melyek egy részét iskolai tanulmányaim során illetve szemináriumokon, valamint saját tapasztalataimból merítettem.

Állami felsőfokú humán végzetségem után szakirányú végzetségeim:
– Weider Professional Fitness Trainer
– Sportacademy by Kökény Béla
– Speedfitness EMS instruktor

ratalicsb2@gmail.com

+36-70-602-04-56

CSAPATUNK

Szüts Martin
Személyi Edző

Szüts Martin vagyok. A Személyi edző és Táplálkozási tanácsadó végzettségemet az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem.

Az edzés 16 éve képezi a mindennapjaim részét, mely mostanra hobbiból hivatássá vált. Fiatalabb koromban nehézséget okozott az izomépítés, a helyes táplálkozási rutin kialakítása, amiben szerepet játszottak ételintoleranciáim, allergiáim, de ezeket az akadályokat kitartó munkával, illetve az edzés és a táplálkozás terén megszerzett tudással sikerült leküzdenem. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretném kamatoztatni a klienseimmel való közös munkában.

Edzéseimen garantált a kliensközpontúság, fokozott figyelmet fordítok a gyakorlatok szabályos kivitelezésére és a sérülések elkerülésére. Középpontban az egészség megőrzése, és helyreállítása áll.

Ezenkívül személyi edzői szolgáltatásaim részeként vállalok étrend tervezést is, hogy segítsek neked a céljaid elérésében. Tudom, hogy az egészséges táplálkozás fontos szerepet játszik a testépítés, fogyás vagy tömegnövelés során. Az egyénre szabott étrendtervemmel segítek abban, hogy megfelelően táplálkozz, és az edzésedhez szükséges energiát és tápanyagokat biztosítsd szervezetednek. Az étrend tervezése során figyelembe veszem az ételintoleranciákat, allergiákat és az egyéni étkezési preferenciákat is, hogy valóban személyre szabott megoldást kínáljak.

Továbbá személyre szabott edzésterv tervezését is vállalom, amely segít maximalizálni az eredményeidet. A részletekért és további információkért látogasd meg weboldalamat az www.eatntrain.hu ahol megtalálod a szolgáltatásaim részletes leírását.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy változtatsz az életmódodon, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy facebookon, és egy ingyenes konzultáción megbeszéljük, hogy miben és hogyan tudnálak téged leginkább segíteni a céljaid elérésében!

szuts.martin@cutlerpecs.hu

+36-20-363-02-34

CSAPATUNK

Milhoffer László
Személyi Edző

Több, mint 20 évnyi versenysport mellett, először csak kiegészítésként kezdtem el a súlyzós edzéseket, majd egy komolyabb sérülés hatására döntöttem úgy, hogy jobban elmélyülök benne iskolai keretek között. Az egészségmegőrzés és állóképesség fejlesztés a két számomra legszimpatikusabb irány, ezek eszközeként tekintek a konditermi edzésekre szorosan összefonódva a megfelelő táplálkozással. A személyre szabott edzésben és étrendben hiszek, mindenkinek a hozzá legmegfelelőbbet kell megtalálnia ahhoz, hogy elérje a célját, s ezt az utat szívesen tegye meg, ne kényszerként élje meg. A régen berögzült sztereotípiákkal ellentétben úgy gondolom, hogy a konditerem mindenkinek segitséget tud nyújtani, aki tenni szeretne az egészségéért, sportmúlttól, nemtől, életkortól függetlenül!

lesmilhoffer@freemail.hu

+36-30-583-15-67

CSAPATUNK

Szakács Sándor
Személyi Edző

Szakács Sándor vagyok, 30 éve foglalkozom testépítéssel! Két leanygyermekem apukája vagyok! 2005-től versenyeztem 2013-ig, nem voltam eredménytelen sportoló 2013-ban második lettem a N.A.C világbajnokságon! Már nem versenyzem, sok versenyzőt készítettem és készítek fel! Nevem fémjelzi a Szakács Team-et melybe több profi és amatőr versenyző tartozik.

szakacssanyi1221@gmail.com

+36-70-673-15-15
CSAPATUNK

Pozsgai Zsolt
Személyi Edző

Pozsgai Zsolt vagyok.

2004 óta foglalkozom testépítéssel, és erőemeléssel.

2006-ban versenyeztem először testépítőként a Superbodyn, teeneger (junior) kategóriában, ahol egy nagy mezőnyben bronz érmes lettem. 2007-ben pedig a Superbody kupán, ugyanebben a kategóriában már győzni tudtam. Ezután megpróbálkoztam az erőemeléssel is, fekvenyomásban máig nagyjából 15 versenyen indultam, ahol néhány ezüst érem mellett minden esetben győztem. 2010- ben a Fitness akadémián végeztem felső fokon Rekreációs mozgáprogram- vezetőként, mindez előtt pedig testépítő- fitness szakon sportoktatóként. Azóta személyi edzőként tevékenykedem. Ez idő alatt igyekeztem kihozni mindenkiből a maximumot. Foglalkoztam számtalan mozgássérülttel, akiknek sokat tudtam segíteni, de számtalan testépítőt, bikini modellt és erőemelő bajnokot is győzelemre juttattam.

A tudásomat folyamatosan fejlesztem, a legnagyobb érdeklődési köröm a hivatásom.

2021-ben az INBA szövetség megbízásából főszervezője voltam az Elite tour & pro show naturál testépítő bajnokságnak, amin 19 országból vettek részt.

Jelenleg a Builder supplements csapatát is erősítem.

Főbb eredményeim röviden 4x-es nemzetközi testépítő arany érem (3x nehézsúly) 2x-es abszolút arany érem.

11x- es első hely fekvenyomásban, amiben 2021-ben profivá váltam. 4x-es abszolút bajnoki cím. Világbajnoki ezüst érem.

pozsgai.zsolt@gmail.com
+36-20-568-16-40
CSAPATUNK

Kecskés Balázs
Személyi Edző

Sziasztok!

Kecskés Balázs vagyok, gyógytornász, testnevelő-edző, testépítés-fittnes sportedző, és naturál testépítő. 2004-ben kezdtem el kickboxolni, és 2006 óta foglalkozom testépítéssel, 2011 óta pedig személyi edzőként is dolgozom.

Korábban több országos versenyt nyertem tüzoltó lépcsőfutásban és TFA-ban is.

Legjobb eredményeim a testépítő versenyeken:

Superbody 2013 athletic 5. hely, ill. WBPF classic phisique 180cm 5. hely. 2018 I.N.B.A magyar bajnokság -180cm 2. helyezés.

Folyamatosan fejlesztem a szakmai tudásomat: 2009-2012 között testnevelő-edző diplomát szereztem a PTE TTK-n. 2019-ben kezdtem el újra az egyetemi szintű képzést a PTE ETK-n, ahol 2023-ban gyógytornász diplomát szereztem.

Célom az, hogy a tőlem segítséget kérőket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tudjam támogatni a céljaik elérésében.

Jómagam is elkezdtem egyszer ezt a csodás sportot, és szeretnék segíteni abban, hogy Te ne essél azokba a hibákba, amit egykor én is elkövettem.

edzesbazsival@gmail.com

+36-70-385-91-53
CSAPATUNK

Sebestyén Tamás
Személyi Edző

Sziasztok!

2016-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar testnevelő tanár-edző szakán. Többszörös IPF magyar bajnok vagyok erőemelésben, INBA naturál testépítő versenyzőként pedig elért eredményeim közé tartozik egy Natural Mr.Olympia 3. hely(Las Vegas), VB 2. helyezés, egy Európa bajnoki cím, és 3 abszolút magyar bajnoki cím.

Kortól és nemtől függetlenül segítek elérni céljaidat, legyen szó fogyásról, izomtömeg-növelésről vagy erőfejlesztésről.
Emellett angol nyelven is vállalok ügyfeleket. Ha segítségre van szükséged, keress bátran!

Hello! I finished my studies in the field of physical education and coaching at the University of Pécs in 2016. I am a multiple-time Hungarian champion in powerlifting, and as a natural bodybuilder competing in the INBA federation, I have achieved significant results, including a 3rd place at the Natural Mr. Olympia in Las Vegas, 2nd place at the World Championships, a European Championship title, and 3 overall Hungarian national titles.

I am here to help you reach your goals, regardless of your age or gender, whether it’s weight loss, muscle gain, or strength development. I also offer my services in English. If you need assistance, feel free to reach out!

tomekk920710@gmail.com

+36-30-271-86-95
CSAPATUNK

Hajnal András
Személyi Edző

Hajnal András vagyok 28 éves. Életem része a sport immáron 17 éve, Kosárlabdával kezdtem , majd a konditermi edzés szerelmese lettem. Tanulmányaimat a budapesti Fitness Akadémián folytattam , ahol kellő tudást sajátítottam el ahhoz , hogy megvalósítsam vendégeim illetve saját celjaimat! Ha kedvet kaptál szívesen látlak vendégeim között! Győzzünk együtt! I also speak fluent English , for personal training please don’t hesitate to contact me!
hajnal.andras@cutlerpecs.hu
+36-20-370-59-35
CSAPATUNK

Balázs József
Személyi Edző

Szia! Balázs József vagyok

2011 Szeptemberében ismerkedtem meg a testépítéssel.

Elég gyenge fizikai adottságokkal rendelkeztem és zéró önbizalommal. Elhatároztam, hogy megpróbálok tenni ellene. Emiatt kezdtem el az edzést. Le is mentem a terembe, de minden kínai volt, nem igazán tudtam mit kell csinálnom.

Először a mindennapjaim majd szerencsére az életem részévé vált ez a mozgásforma. Szépen lassan elkezdtem fejlődni, és itt jött a felismerés, hogy tényleg változtathatok.

A középiskolai évek alatt megszállott módjára látogattam az ottani edzőtermet.

Ezek után úgy döntöttem, hogy minél több ismeretet szeretnék elsajátítani. Jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetem Testnevelő-Edző szakára.

Mivel a Testedzés teszi ki az érdeklődési köröm nagy részét, így törekszem rá, hogy képezzem magam a témában. Elvégeztem pár plusz képzést is, és a jövőbeli terveim között szerepel még jó néhány.

Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen színvonalas helyen lehetek edző.

 

A feladatom segíteni azoknak, akik ugyan úgy kezdenek bele, mint én. Segíteni elkerülni azokat a hibákat, amiken én is átmentem.

 

Szeretném átadni az eddig megszerzett összes tudásom, hogy könnyebben indulj el ezen az úton. Magabiztosan mozogj az edzőteremben, eredményes, biztonságos és változatos edzésekre legyél képes és végül, elérd a kitűzött célod.

Hiszem ha tisztában vagyunk a miértekkel, akkor maga a folyamat is kedvezőbb lesz számunkra”

Jelenlegi végzettségeim:

Testépítő-Edző 2013-2015

Személyi-Edző 2013-2015

Testnevelő-Edző Bsc 2019

Életmód és Táplálkozás Tanácsadó 2019

Sporttáplálkozás, Táplálékkiegészítés Tanácsadó 2019

Fasciatréning, Mobilizáció és Stretching 2021

Ha pedig ennyi időt rámszántál, idáig elolvastad a bemutatkozásom, és még kezdő is vagy véletlenül, akkor adok egy kis segítséget a számodra 😊

Ez egy 7-Napos INGYENES segédlet, amivel könnyebb lesz az elindulás! Katt a linkre! https://www.onlinetrainingbook.hu/alapok/

balazsjozsef94@gmail.com

+36-30-464-44-04
CSAPATUNK

Fegyverneky Zsolt
Személyi Edző

Fegyverneky Zsolt vagyok, személyi edző, és táplálkozási tanácsadó. 2018 óta dolgozom edzőként.
Legfőbb célom a foglalkozások során, hogy a annyi tudást adjak át vendégeimnek, amennyit csak lehetséges.
Legyen szó a gyakorlatok helyes kivitelezéséről, vagy a megfelelő táplálkozásról.
Véleményem szerint manapság elvárható, hogy egy szakember ne ragadjon le régi “badis” dogmáknál, ezért igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni.
Az edzéseken szeretem meghajtani a vendégeket, de igyekszem ésszerű határok közt maradni.
Versenyzőként is próbára tettem magam, mint naturál testépítő, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkit színpadra akarok küldeni. Igyekszem Pécs legjobban felszerelt edzőtermében minden vendégnek segítséget nyújtani, aki nekem szavaz bizalmat!

Eddigi testépítő eredményeim:
* 2018 INBA Novice Open +180cm 4. hely
* 2019 Bodysport kupa tehetségkutató athletic kategória 5. hely
* 2019 INBA Novice Open +180cm 2. hely
* 2019 INBA Open +180cm 2. hely
* 2021 INBA Open +180cm 3. hely
* 2021 INBA Classic Physique 3. hely
* 2021 INBA ELITE TOUR Classic Physique 5. hely
* IFBB Magyar bajnokság klasszikus testépítés +175cm 1. hely
* IFBB Magyar bajnokság Testépítés 1. hely

A versenyszerű testépítés mellett evőversenyeken is részt vettem:
* Remy Gyros Maximus Challenge 3-szoros bajnok
* Streed Food Bar Chili Cheese Burger bajnok
* Street Food Bar Hot BBQ bajnok
* Street Food Bar Burger Challenge bajnok
* Ocean’s Predator Steak bajnok
* Mogyi Burger Hamburger Challenge bajnok
* Amerika étterem Yeti Burger bajnok
* FALD FEL! Magyarország evőbajnok
* Cutler Beach Chili evő verseny 1. hely
* Cutler Beach sör-virsli verseny 1. hely
* II. FALD FEL Magyarország evőbajnok

If you want to train in Cutler, but you don’t speak hungarian, I can be your choice, cause I can train clients in english too!

biotechpecs@gmail.com

+36-30-390-22-48