EDZŐINK

CSAPATUNK

Elblinger Áprilka
Személyi Edző

Eljött a várva várt pillanat… Hivatalosan is a @cutlerpecs csapatának tagja vagyok, már nem csak mint versenyző, hanem mint edző is. 🙏🏼 Hogy miben tudok Neked segíteni? 🔹 Megtanulni a konditermi gépek és eszközök helyes használatát 🔹 Elsajátítani a gyakorlatok helyes végrehajtását 🔹 Szakmai segítséget nyújtani minden edzésen 🔹 Célnak megfelelő, kiegyensúlyozott étrend összeállítása …. és ami az egyik legfontosabb, MOTIVÁLNI, amikor már feladnád 💪🏼
elblingerilka7@gmail.com
+36-30-694-32-33
CSAPATUNK

Harasztia Livi
Személyi Edző

Harasztia Lívia vagyok és már 6 éve az életem része a konditermi edzés és 5 éve aktív fitnesz model versenyző vagyok. A Weider Professional Fitnesz akadémián végeztem a személyi edző tanfolyamot. Mindenkit sok szerettél várok , legyen szó izmosodásról , fogyásról , életmódváltásról vagy egészségmegörzésről. Az edzések igény szerint táplálkozási és életmód tanácsokkal is kiegészülhetnek, amik tovább segítik az előre megtervezett célok elérését. Továbbá meg említenék néhány fontos elért eredményt : – INBA 2x Európa Abszolút Bajnok – WBPF Magyar Bajnok – Fitparádé 1. Hely – PCA Vitaflex GP 1. Hely – Fitparádé Classic Pro Qualifier 1. Hely
livia.harasztiaabs@gmail.com
06 30 750 55 33
CSAPATUNK

Kászonyi Zsanett
Személyi Edző

Kászonyi Zsanett vagyok, a konditermi edzés szerelmese. Ennek köszönhetem, hogy kétgyermekes anyukaként sikerült megőriznem az alakomat. A munkám egyben a hobbim is és örömömet lelem benne ha másoknak is segíthetek alakjuk megőrzésében vagy formálásában. :)
kaszonyi.zsanett@cutlerpecs.hu
+36-30-688-84-15
CSAPATUNK

Tóth Krisztina
Jóga oktató

Gerincjóga oktató és NMPT instruktor. Edzettél már korábban mélyizmokra? Precízen lenyújtasz kondi után? Ha “nem” a válaszod, akkor az óráimon a helyed! Gerincbarát csoportos és személyi edzéseim alatt, gyakorlatok széles skálájával fárasztalak teljesen le, fejlesztve téged ezen a területen. Együttesen megelőzhetjük, vagy mérsékelhetjük derék-hát-váll problémáid. Kedvet kaptál? Keress elérhetőségeim egyikén.
toth.kriszta@cutlerpecs.hu
+36-30-492-42-75
CSAPATUNK

Szakácsné Csönki Lívia
Aerobic és személyi edző

Szakácsné Csönki Lívia vagyok! 42 éves. Van egy 13 éves nagylányom! 20 éve a mindennapjaim része az aerobik! Szeretem,mikor látom a sikert és az elégedettséget a vendégeim arcán! Jó érzéssel tölt el, ha segíthetek másoknak!
csonki.livia@cutlerpecs.hu
+36-20-824-10-93
CSAPATUNK

Csák Tímea
Személyi Edző

Csák Tímea vagyok 23 éves, tavaly diplomáztam a PTE-ETK karán rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon. Kiskorom óta sportolok, 10 évig társas táncoltam versenyszerűen. A fitness világa életem részévé vált. Célom a jövőben minél jobb eredményeket elérni edzőként, illetve versenyzőként is! Mottóm: “Az álom valósággá válhat!”
csak.timea@cutlerpecs.hu
+36-30-572-92-35
CSAPATUNK

Milhoffer-Lencse Cintia
Személyi Edző

Sziasztok, Milhoffer-Lencse Cintiának hívnak! 6 éves korom óta a sport az életem. Versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam és atletizáltam, 8 éve pedig a fitness szerelmese vagyok. Mivel az egész életemet végigkísérte a sport, nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. 2015-ben végeztem el a csoportos fitness instruktori képzést, utána pedig a személyi edzői vizsgát. Azt vallom, hogy a sport nem csak a test fejlesztésére, hanem a lélek ápolására is kiváló. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran! Személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, tanácsadással várlak a hét minden napján!
lencse.cintia@cutlerpecs.hu
+36-30-510-34-20
CSAPATUNK

Udvarácz Vica
Személyi Edző

Udvarácz Vica vagyok, 3 gyermekes anyuka. Fitness Instruktor(IWI Nemzetközi Fitness Iskola) Spartan mobility tréner (Bánkuti Gabriella) Magyar és Nemzetközi edzői Szövetség tagja ID: 60313. A sport a szenvedélyem, az életem szerves része gyerekkorom óta. Középiskolában atlétizáltam a PVSK színeiben, majd népi táncoltam 15 évet, kisebb megszakításokkal. Emellett több sportágban is kipróbáltam magam, de az igazi “szerelem” az alakformáló konditermi edzés, amivel először 20 éve ismerkedtem meg. Szeretem az embereket, szeretném, hogy a mozgás öröme és jótékony hatásai az életük része legyen. “Az álmok valóra válnak, ha megvalósítjuk őket!”
udvaracz.vica@cutlerpecs.hu
+36-70-451-72-99
CSAPATUNK

Zaláni-Kiss Luca
Személyi Edző

Zaláni-Kiss Luca Csenge vagyok, gyógytornászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. A sport gyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Jelenleg is a bikini fitness kategória aktív versenyző vagyok, de célom a sportmodell kategóriába való feljutás. Személyi edzéseim során a gyógytorna alapelveit ötvözöm a súlyzós edzéssel, így minimalizálom a sérülések kockázatát, és a megfelelő edzéstechnikával törekszem a jobb hatékonyság elérésére. Akár kezdő, akár haladó vagy, és szeretnéd edzéseidet egy magasabb szintre emelni, fordulj hozzam bizalommal!
luca.zalani.kiss@cutlerpecs.hu
+36-20-463-30-91
CSAPATUNK

Stibi Helga
Személyi Edző

Sziasztok, Stibi Helga Szemèlyi edző, ès táplálkozasi tanácsadó vagyok. Kategóriámban nègyszeres Nemzeti bajnoki cìm tartòkènt vagyok ismert az IFBB egyesületnèl, ebből 3 alkalommal lettem abszolút bajnok. 2013 òta aktìv versenyzőkènt 35 Nemzetközi IFBB versenyen vettem rèszt. Pár top helyezèsemet megemlitve. – Amateur Olympia UK 1. hely – EVLS Prague 1. hely – Amateur Olympia Spain 1. hely – Diamond Cup UK 1. hely – International Cup 1. hely – Diamond Cup Malta 1. hely – Diamond Cup SL 2. hely – EVLS Prague 2. hely – Amateur Olympia Europe 2. hely – Amateur Olympia Spain 3. hely – Arnold Classic Europe 3. hely – Arnold Classic USA 4. hely – Europeans 4. hely – World championships 5. hely 2017 ben az eredmènyeimre valò tekintettel vehettem át a megtisztelő IFBB Pro sportolòi státuszt. A sport, ès a cèltudatos táplálkozás az èletfomámmá vált, ìgy igyekeztem a lehető legtöbb tudást felhalmozni hogy idővel azt a magam, illetve klienseim javára fordíthassam.
stibi.helga@cutlerpecs.hu
+36-20-426-05-42
CSAPATUNK

Sántha Dorina
Személyi Edző

Sántha Dorina vagyok 22 eves személyi edző. Kisgyerek korom ota sportolok, mindent kipróbaltam többek között az úszást, röplabdázást, futást, majd pedig a testépítés és a fitness világában találtam meg önmagam. Jelenleg a PTE TTK sportszervező szakára járok. Mind a szakmában, mind pedig a versenyzésben szeretnék jobb eredményeket elérni. Mottóm: “Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell! “
santha.dorina@cutlerpecs.hu
+36-30-531-29-91
CSAPATUNK

Sebestyén Hortenzia
Személyi Edző

Sebestyén Hortenzia vagyok, személyi és csoportos edző, táplálkozási tanácsadó. 2010 óta végzek konditermi edzéseket, 2013-tól pedig főállásban dolgozom személyi edzőként. 2014-ben kipróbáltam magam fitness versenyen is. Eddigi pályafutásom során rengeteg lányt, nőt edzettem, így széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni. Célom, hogy megszerettessem vendégeimmel a testmozgást és az egészséges életmódot, ami által elégedetten nézhetnek a tükörbe, fittek és egészségesek. Ha kérdésed van, kérdezz bátran elérhetőségeim bármelyikén. Várlak szeretettel edzéseimen! 

sebestyen.hortenzia@cutlerpecs.hu

+36-30-700-47-58

CSAPATUNK

Szakács Sándor
Személyi Edző

Szakács Sándor vagyok, 30 éve foglalkozom testépítéssel! Két leanygyermekem apukája vagyok! 2005-től versenyeztem 2013-ig, nem voltam eredménytelen sportoló 2013-ban második lettem a N.A.C világbajnokságon! Már nem versenyzem, sok versenyzőt készítettem és készítek fel! Nevem fémjelzi a Szakács Team-et melybe több profi és amatőr versenyző tartozik.
szakacs.sandor@cutlerpecs.hu
+36-70-673-15-15
CSAPATUNK

Pozsgai Zsolt
Személyi Edző

2007- Superbody nemzetközi testépítő bajnokság: junior kategória 1. hely 2010- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely 2011- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely 2012- Krypta trófea nemzetközi testépítő bajnokság: 85kg+ GP kategória 1. hely 2014- Tropical kupa nemzetközi testépítő bajnokság: +85kg 1. hely 2016- Scitec Raw fekvenyomó döntő: open 100kg- 2. hely Testépítő és fitness edzői szak után, 2011-ben rekreációs mozgásprogram vezetőként vizsgáztam a Fitness akadémián.
pozsgai.zsolt@gmail.com
+36-20-568-16-40
CSAPATUNK

Kecskés Balázs
Személyi Edző

Sziasztok, Kecskés Balázs vagyok, naturál testépítő és személyi edző, édesapa és férj. Testnevelő-edző Bsc, és testépítő edző végzettséggel. 2006 óta foglalkozom a testépítéssel, 7 éve edzősködöm. Több országos versenyt nyertem tüzoltó lépcsőfutásban és TFA-ban. Legjobb eredményeim a testépítésben: Superbody 2013 athletic 5. hely, ill. WBPF classic phisique 180cm 5. hely. 2018 I.N.B.A magyar bajnokság -180cm 2. helyezés. Természetesen mint mindenki, én is elkezdtem egyszer az edzést. Sajnos én is belestem a kezdők hibáiba, megjártam a szamárlétrát az edzésben. Ha te szeretnél egyenesen és gyorsan haladni a fizikumod és önmagad fejlesztésében, keress meg bátran. Legjobb tudásom szerint segítek elérni a céljaid és álmaid. Edzés és étrend tervezéssel kapcsolatban is bátran kereshetsz, megtalálsz a Facebookon is!
kecskes.balazs@cutlerpecs.hu
+36-70-385-91-53
CSAPATUNK

Sebestyén Tamás
Személyi Edző

Sziasztok! Sebestyén Tamás vagyok 24 éves, 2016-ban végeztem a PTE-TTK testnevelő tanár-edző szakán. Többszörös IPF bajnok vagyok erőemelésben, illetve nem rég tértem át a naturál testépítésre az INBA szövetségnél, ahol egy VB 2. és egy Európa bajnoki, illetve 2 abszolút magyar bajnoki címet sikerült elérnem. Célom, hogy átadjam másoknak az eddig megszerzett tudásom, legyen szó akár erőnléti edzésről vagy hagyományos testépítő jellegű, alakformáló edzésmódszerekről.
sebestyen.tamas@cutlerpecs.hu
+36-30-271-86-95
CSAPATUNK

Hajnal András
Személyi Edző

Hajnal András vagyok 28 éves. Életem része a sport immáron 17 éve, Kosárlabdával kezdtem , majd a konditermi edzés szerelmese lettem. Tanulmányaimat a budapesti Fitness Akadémián folytattam , ahol kellő tudást sajátítottam el ahhoz , hogy megvalósítsam vendégeim illetve saját celjaimat! Ha kedvet kaptál szívesen látlak vendégeim között! Győzzünk együtt! I also speak fluent English , for personal training please don’t hesitate to contact me!
hajnal.andras@cutlerpecs.hu
+36-20-370-59-35
CSAPATUNK

Stétz Dani
Személyi Edző

7 évesen kezdtem el sportolni , 10 évig judoztam után jött a többi sport MMA és brazil jiu jitsu! Természetesen 14 évesen becsatlakozott ezek melle a súlyzós edzés is, amit azóta is csinálok! A testepites 8 éve része az életemnek! Szeretnek minél több embernek segíteni, hogy ismerje meg saját határait és kihozni belőlük a maximumot!
edző stetz.dani@cutlerpecs.hu
+36-70-639-83-38
CSAPATUNK

Balázs József
Személyi Edző

Balázs József vagyok 2015 ben szereztem meg a testépítő-edző és személyi-edző képesítést. Ezután a PTE TTK Testnevelő-Edző szakon végeztem 2019 ben. 2011. Szeptemberében ismerkedtem meg a testépítéssel. Nagyon vékony felépítésű gyerek voltam zéró önbizalommal , amin mindenképpen változtatni szerettem volna. Először a mindennapjaim majd szerencsére az életem részévé vált ez a mozgásforma. Elég nehezen tudnám elképzelni a továbbiakat nélküle. Sok mindenre megtanított. Segített megismerni önmagam. Fejleszt, mint fizikailag ,mint mentálisan. Ez a sport több mint amit egy kívülálló lát belőle. Ha teljes körű segítségre van szükséged, keress bizalommal.
balazs.jozsef@cutlerpecs.hu
+36-30-464-44-04
CSAPATUNK

Csák Dárius
Személyi Edző

4 éve dolgozom edzőként. Ez idő alatt kialaktottam egy olyan sajátos edzési technikát, amelyben különböző edzésfajták elemeit ötvözöm. Szakmai tudásomat folyamatosan bővítve próbálok mindenki számára változatos és hatékony edzésterveket összeállítani. Mivel több sérülést is elszenvedtem már, célom, hogy vendégeim ne csak jóérzéssel távozzanak az edzésről, hanem az egészségük javára is szolgáljon.
csak.darius@cutlerpecs.hu
CSAPATUNK

Fegyverneky Zsolt
Személyi Edző

Fegyverneky Zsolt vagyok, személyi edző, és táplálkozási tanácsadó. 5 éve dolgozom edzőként, legfőbb célom, hogy a foglalkozások során a legtöbb tudást adjam át vendégeimnek, legyen szó a gyakorlatok helyes kivitelezéséről, vagy a megfelelő táplálkozásról. Véleményem szerint 2021-ben elvárható, hogy egy szakember ne ragadjon le régi “badis” dogmáknál, ezért igyekszem tudásomat minden nap bővíteni. Az edzéseken szeretem meghajtani a vendégeket, de igyekszem ésszerű határok közt maradni. Versenyzőként is próbára tettem magam, mint naturál testépítő, később is tervezem, hogy újra színpadra lépek! Igyekszem Pécs legjobban felszerelt edzőtermében is sok vendégnek segítséget nyújtani!

Eddigi testépítő eredményeim:

 • 2018 INBA Novice Open +180cm 4. hely
 • 2019 Bodysport kupa tehetségkutató athletic kategória 5. hely
 • 2019 INBA Novice Open +180cm 2. hely
 • 2019 INBA Open +180cm 2. hely

A versenyszerű testépítés mellett evőversenyeken is részt vettem:

 • Remy Gyros Maximus Challenge 3-szoros bajnok
 • Streed Food Bar Chili Cheese Burger bajnok
 • Street Food Bar Hot BBQ bajnok
 • Street Food Bar Burger Challenge bajnok
 • Ocean’s Predator Steak bajnok
 • Mogyi Burger Hamburger Challenge bajnok
 • Amerika étterem Yeti Burger bajnok
 • FALD FEL! Magyarország evőbajnok

fegyverneky.zsolt@cutlerpecs.hu

+36-30-390-22-48