EDZŐINK

CSAPATUNK

Elblinger Áprilka
Személyi Edző

Eljött a várva várt pillanat… Hivatalosan is a @cutlerpecs csapatának tagja vagyok, már nem csak mint versenyző, hanem mint edző is. 🙏🏼 Hogy miben tudok Neked segíteni? 🔹 Megtanulni a konditermi gépek és eszközök helyes használatát 🔹 Elsajátítani a gyakorlatok helyes végrehajtását 🔹 Szakmai segítséget nyújtani minden edzésen 🔹 Célnak megfelelő, kiegyensúlyozott étrend összeállítása …. és ami az egyik legfontosabb, MOTIVÁLNI, amikor már feladnád 💪🏼
elblingerilka7@gmail.com
+36-30-694-32-33
CSAPATUNK

Kászonyi Zsanett
Személyi Edző

Kászonyi Zsanett vagyok, a konditermi edzés szerelmese. Ennek köszönhetem, hogy kétgyermekes anyukaként sikerült megőriznem az alakomat. A munkám egyben a hobbim is és örömömet lelem benne ha másoknak is segíthetek alakjuk megőrzésében vagy formálásában. :)
kaszonyi.zsanett@cutlerpecs.hu
+36-30-688-84-15
CSAPATUNK

Tóth Krisztina
Jóga oktató

Sok mozgás irányzatot tanítok, kiemelt területeim: Gerinc ( jóga és egyéb tartásjavító tornák) és Nőiesség (kismama jóga, női jóga, baba-mama jóga). Összegezve: olyan dinamikus, saját testsúlyos, jóga alapú, tartásjavító fókuszú foglalkozásokat tartok ügyfeleimnek, ahol a mozgásszervi panaszokat enyhítjük/ szüntethetjük meg közösen. Ahol, lehetőség nyílik kikapcsolni a mindennapokból, alakot formálni- izmosodni, fejlődni és relaxálni. Emellett találkozhatunk: nyújtós órán, amelyet más sportok kiegészítéseként ajánlok, sőt igazi kihívás lehet számodra a kötőszöveti mozgáslánc (fascia) tréning. Továbbá várlak baba-mama jóga és babamasszázs foglalkozáson, ahol immáron babával közösen tornázunk. Nem utolsó sorban jelentkezhetsz gátizomtornára, ahol medence alapi izmokat erősítheted. Hiszem, hogy felhalmozott tudásom és szakmai tapasztalatom által egyénre és kedvre szabható órákat tartok, s a Te tetszésed is elnyeri majd. Gerincjóga oktatóképzés – Mandala Gerincterápia jógával – Bene Máté Medencefenék és gerinc képzés – Bene Máté NMPT-instruktor – Bene Máté Integrált Fascia Tréner – Bene Máté Kismama és baba-mama jógaoktató- Sarasvati Gerincterápiás irány szakoktatója Sarasvati Oktatási Központban Női jógaoktató – Sarasvati Babamasszőr – Legyen élmény a szülés Mozgás neurológia képzés – Bene Máté

toth.kriszta@cutlerpecs.hu
+36-30-492-42-75
CSAPATUNK

Szakácsné Csönki Lívia
Személyi edző

Szakácsné Csönki Lívia vagyok! 42 éves. Van egy 13 éves nagylányom! 20 éve a mindennapjaim része az aerobik! Szeretem,mikor látom a sikert és az elégedettséget a vendégeim arcán! Jó érzéssel tölt el, ha segíthetek másoknak!
csonki.livia@cutlerpecs.hu
+36-20-824-10-93
CSAPATUNK

Csák Tímea
Személyi Edző

Csák Tímea vagyok 23 éves, tavaly diplomáztam a PTE-ETK karán rekreáció szervező és egészségfejlesztő szakon. Kiskorom óta sportolok, 10 évig társas táncoltam versenyszerűen. A fitness világa életem részévé vált. Célom a jövőben minél jobb eredményeket elérni edzőként, illetve versenyzőként is! Mottóm: “Az álom valósággá válhat!”
csak.timea@cutlerpecs.hu
+36-30-572-92-35
CSAPATUNK

Milhoffer-Lencse Cintia
Személyi Edző

Sziasztok, Milhoffer-Lencse Cintiának hívnak! 6 éves korom óta a sport az életem. Versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam és atletizáltam, 8 éve pedig a fitness szerelmese vagyok. Mivel az egész életemet végigkísérte a sport, nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni. 2015-ben végeztem el a csoportos fitness instruktori képzést, utána pedig a személyi edzői vizsgát. Azt vallom, hogy a sport nem csak a test fejlesztésére, hanem a lélek ápolására is kiváló. Ha készen állsz, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran! Személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, tanácsadással várlak a hét minden napján!
lencse.cintia@cutlerpecs.hu
+36-30-510-34-20
CSAPATUNK

Udvarácz Vica
Személyi Edző

Udvarácz Vica vagyok, 3 gyermekes anyuka. Fitness Instruktor(IWI Nemzetközi Fitness Iskola) Spartan mobility tréner (Bánkuti Gabriella) Magyar és Nemzetközi edzői Szövetség tagja ID: 60313. A sport a szenvedélyem, az életem szerves része gyerekkorom óta. Középiskolában atlétizáltam a PVSK színeiben, majd népi táncoltam 15 évet, kisebb megszakításokkal. Emellett több sportágban is kipróbáltam magam, de az igazi “szerelem” az alakformáló konditermi edzés, amivel először 20 éve ismerkedtem meg. Szeretem az embereket, szeretném, hogy a mozgás öröme és jótékony hatásai az életük része legyen. “Az álmok valóra válnak, ha megvalósítjuk őket!”
udvaracz.vica@cutlerpecs.hu
+36-70-451-72-99
CSAPATUNK

Stibi Helga
Személyi Edző

Sziasztok, Stibi Helga Szemèlyi edző, ès táplálkozasi tanácsadó vagyok. Kategóriámban nègyszeres Nemzeti bajnoki cìm tartòkènt vagyok ismert az IFBB egyesületnèl, ebből 3 alkalommal lettem abszolút bajnok. 2013 òta aktìv versenyzőkènt 35 Nemzetközi IFBB versenyen vettem rèszt. Pár top helyezèsemet megemlitve. – Amateur Olympia UK 1. hely – EVLS Prague 1. hely – Amateur Olympia Spain 1. hely – Diamond Cup UK 1. hely – International Cup 1. hely – Diamond Cup Malta 1. hely – Diamond Cup SL 2. hely – EVLS Prague 2. hely – Amateur Olympia Europe 2. hely – Amateur Olympia Spain 3. hely – Arnold Classic Europe 3. hely – Arnold Classic USA 4. hely – Europeans 4. hely – World championships 5. hely 2017 ben az eredmènyeimre valò tekintettel vehettem át a megtisztelő IFBB Pro sportolòi státuszt. A sport, ès a cèltudatos táplálkozás az èletfomámmá vált, ìgy igyekeztem a lehető legtöbb tudást felhalmozni hogy idővel azt a magam, illetve klienseim javára fordíthassam.
stibi.helga@cutlerpecs.hu

+36-70-795-43-22

CSAPATUNK

Sebestyén Hortenzia
Személyi Edző

Sebestyén Hortenzia vagyok, személyi és csoportos edző, táplálkozási tanácsadó. 2010 óta végzek konditermi edzéseket, 2013-tól pedig főállásban dolgozom személyi edzőként. 2014-ben kipróbáltam magam fitness versenyen is. Eddigi pályafutásom során rengeteg lányt, nőt edzettem, így széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni. Célom, hogy megszerettessem vendégeimmel a testmozgást és az egészséges életmódot, ami által elégedetten nézhetnek a tükörbe, fittek és egészségesek. Ha kérdésed van, kérdezz bátran elérhetőségeim bármelyikén. Várlak szeretettel edzéseimen! 

sebestyen.hortenzia@cutlerpecs.hu

+36-30-700-47-58

CSAPATUNK

Rapp Klaudia
Személyi Edző

Sziasztok! 

Rapp Klaudia vagyok, személyi edző. 

Életem része a sport immáron 18 éve. Fociztam,táncoltam és kézilabdázom, melyet lassan 1 éve sérülés miatt szüneteltetek.  

2015-ben fővárosi tanulmányom és munkám során nem volt lehetőségem a kézilabda edzésekre hazajárni, ekkor ismerkedtem meg a konditermi edzéssel, melynek azóta is a szerelmese vagyok.

2020-ban elvégeztem a Fitness-Testépítés sportoktatói iskolát. 

Ugyanebben az évben felkészültem az első Fitness versenyemre, ahol bikini kategóriában 3. helyen végeztem.

Ezt követően az International Sporttrainer Academy-n befejeztem a személyi edző képesítést, ahol kellő tudást szereztem ahhoz, hogy segítsek célod elérésében. 

2021-ben újabb versenyszezont tudhatok magam mögött. Legjobb eredményem a Hungarian INBA Elite Tour& Pro Show versenyén 1.helyezést értem el, bikini kategóriában.

Ha te is készen állsz a célod megvailósítására, fordulj hozzám bizalommal, együtt könnyebb! 

rapp.klaudia@cutlerpecs.hu

+36-20-252-77-57

CSAPATUNK

Barabás Barbara
Személyi Edző

2021-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, rekreációszervező és egészségfejlesztő szakemberként.

2020-ban elvégeztem egy OKJ-s képesítést is, csoportos fitness instruktori végzettséget szereztem.

Jelenleg a PTE ETK-n a táplálkozástudományi mesterképzésen tevékenykedek, ezzel is szeretném egy magasabb szintre emelni a tudásom.

Én magam gyerekkorom óta sportolok, azonban már 6 éve a konditermi edzés, a fitnesz szerelmese vagyok.

Fitnesz versenyeken 2019 óta indulok. Néhány eredményem kiemelném:

 • WABBA Világbajnokság – Miss Bikini Model +163cm 1. hely, Profi kártya megszerzése
 • WABBA Hercules Olympia-Miss Bikini Model Junior 1.hely, Miss Bikini Model +163cm 1.hely, Pro Bikini 3.hely
 • INBA Elite Tour & Pro Show- Bikini Divas Junior 1.hely
 • INBA GP – Bikini Fitness 1.hely, magyar bajnoki cím
 • Scitec Muscle Beach- Miss Bikini 1.hely
 • INBA/PNBA Európa Bajnokság-Bikini Divas Junior 2.hely
 • Kriko Kupa 9.0, X.- Model Physique Junior 2.hely

Úgy gondolom, nagyon fontos törődni a fizikai egészségünkkel is, legyen a cél akár az izomtömeg növelése, fogyás, a prevenció, vagy akár a mindennapi teljesítőképesség magasabb szintre emelése és még sorolhatnám.

Emellett fontos, hogy szeressük azt, amit csinálunk, így a sport és az egészséges életmód a mindennapi élet részévé válhat.

Ha szeretnél egy kis segítséget célod eléréséhez, bizonytalan vagy a konditermi edzést, egészséges táplálkozást illetően, keress bizalommal, és hozzuk ki együtt belőled a maximumot!

barabas.barbara@cutlerpecs.hu

+36-30-596-03-51

CSAPATUNK

Szüts Martin
Személyi Edző

Szüts Martin vagyok 27 éves. A Személyi edző és Táplálkozás tanácsadó végzettségemet az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem. Jelenleg életem első naturál testépítő versenyére készülök.

Az edzés 14 éve képezi a mindennapjaim részét, mely mostanra hobbiból hivatássá vált. Fiatalabb koromban nehézséget okozott az izomépítés, a helyes táplálkozási rutin kialakítása, amiben szerepet játszottak ételintoleranciáim, allergiáim, de ezeket az akadályokat kitartó munkával, illetve az edzés és a táplálkozás terén megszerzett tudással sikerült leküzdenem. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretném kamatoztatni a klienseimmel való közös munkában.

Edzéseimen garantált a kliensközpontúság, fokozott figyelmet fordítok a gyakorlatok szabályos kivitelezésére és a sérülések elkerülésére. Középpontban az egészség megőrzése, és helyreállítása áll. Segítséget tudok nyújtani tartásjavításban, fogyásban, tömegnövelésben, valamint az egészséges táplálkozás és életmód kialakításában.

Amennyiben úgy döntöttél, hogy változtatsz az életmódodon, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy facebookon, és egy ingyenes konzultáción megbeszéljük, hogy miben és hogyan tudnálak téged leginkább segíteni a céljaid elérésében!

szuts.martin@cutlerpecs.hu

+36-20-363-02-34

CSAPATUNK

Milhoffer László
Személyi Edző

Több, mint 20 évnyi versenysport mellett, először csak kiegészítésként kezdtem el a súlyzós edzéseket, majd egy komolyabb sérülés hatására döntöttem úgy, hogy jobban elmélyülök benne iskolai keretek között. Az egészségmegőrzés és állóképesség fejlesztés a két számomra legszimpatikusabb irány, ezek eszközeként tekintek a konditermi edzésekre szorosan összefonódva a megfelelő táplálkozással. A személyre szabott edzésben és étrendben hiszek, mindenkinek a hozzá legmegfelelőbbet kell megtalálnia ahhoz, hogy elérje a célját, s ezt az utat szívesen tegye meg, ne kényszerként élje meg. A régen berögzült sztereotípiákkal ellentétben úgy gondolom, hogy a konditerem mindenkinek segitséget tud nyújtani, aki tenni szeretne az egészségéért, sportmúlttól, nemtől, életkortól függetlenül!

milhoffer.laszlo@cutlerpecs.hu

+36-30-583-15-67

CSAPATUNK

Szakács Sándor
Személyi Edző

Szakács Sándor vagyok, 30 éve foglalkozom testépítéssel! Két leanygyermekem apukája vagyok! 2005-től versenyeztem 2013-ig, nem voltam eredménytelen sportoló 2013-ban második lettem a N.A.C világbajnokságon! Már nem versenyzem, sok versenyzőt készítettem és készítek fel! Nevem fémjelzi a Szakács Team-et melybe több profi és amatőr versenyző tartozik.
szakacs.sandor@cutlerpecs.hu
+36-70-673-15-15
CSAPATUNK

Pozsgai Zsolt
Személyi Edző

2007- Superbody nemzetközi testépítő bajnokság: junior kategória 1. hely 2010- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely 2011- Scitec raw fekvenyomó magyar bajnokság :-100kg kategória 1. hely 2012- Krypta trófea nemzetközi testépítő bajnokság: 85kg+ GP kategória 1. hely 2014- Tropical kupa nemzetközi testépítő bajnokság: +85kg 1. hely 2016- Scitec Raw fekvenyomó döntő: open 100kg- 2. hely Testépítő és fitness edzői szak után, 2011-ben rekreációs mozgásprogram vezetőként vizsgáztam a Fitness akadémián.
pozsgai.zsolt@gmail.com
+36-20-568-16-40
CSAPATUNK

Kecskés Balázs
Személyi Edző

Sziasztok, Kecskés Balázs vagyok, naturál testépítő és személyi edző, édesapa és férj. Testnevelő-edző Bsc, és testépítő edző végzettséggel. 2006 óta foglalkozom a testépítéssel, 7 éve edzősködöm. Több országos versenyt nyertem tüzoltó lépcsőfutásban és TFA-ban. Legjobb eredményeim a testépítésben: Superbody 2013 athletic 5. hely, ill. WBPF classic phisique 180cm 5. hely. 2018 I.N.B.A magyar bajnokság -180cm 2. helyezés. Természetesen mint mindenki, én is elkezdtem egyszer az edzést. Sajnos én is belestem a kezdők hibáiba, megjártam a szamárlétrát az edzésben. Ha te szeretnél egyenesen és gyorsan haladni a fizikumod és önmagad fejlesztésében, keress meg bátran. Legjobb tudásom szerint segítek elérni a céljaid és álmaid. Edzés és étrend tervezéssel kapcsolatban is bátran kereshetsz, megtalálsz a Facebookon is!
kecskes.balazs@cutlerpecs.hu
+36-70-385-91-53
CSAPATUNK

Sebestyén Tamás
Személyi Edző

Sziasztok! Sebestyén Tamás vagyok 24 éves, 2016-ban végeztem a PTE-TTK testnevelő tanár-edző szakán. Többszörös IPF bajnok vagyok erőemelésben, illetve nem rég tértem át a naturál testépítésre az INBA szövetségnél, ahol egy VB 2. és egy Európa bajnoki, illetve 2 abszolút magyar bajnoki címet sikerült elérnem. Célom, hogy átadjam másoknak az eddig megszerzett tudásom, legyen szó akár erőnléti edzésről vagy hagyományos testépítő jellegű, alakformáló edzésmódszerekről.
sebestyen.tamas@cutlerpecs.hu
+36-30-271-86-95
CSAPATUNK

Hajnal András
Személyi Edző

Hajnal András vagyok 28 éves. Életem része a sport immáron 17 éve, Kosárlabdával kezdtem , majd a konditermi edzés szerelmese lettem. Tanulmányaimat a budapesti Fitness Akadémián folytattam , ahol kellő tudást sajátítottam el ahhoz , hogy megvalósítsam vendégeim illetve saját celjaimat! Ha kedvet kaptál szívesen látlak vendégeim között! Győzzünk együtt! I also speak fluent English , for personal training please don’t hesitate to contact me!
hajnal.andras@cutlerpecs.hu
+36-20-370-59-35
CSAPATUNK

Stétz Dani
Személyi Edző

7 évesen kezdtem el sportolni , 10 évig judoztam után jött a többi sport MMA és brazil jiu jitsu! Természetesen 14 évesen becsatlakozott ezek melle a súlyzós edzés is, amit azóta is csinálok! A testepites 8 éve része az életemnek! Szeretnek minél több embernek segíteni, hogy ismerje meg saját határait és kihozni belőlük a maximumot!
edző stetz.dani@cutlerpecs.hu
+36-70-639-83-38
CSAPATUNK

Balázs József
Személyi Edző

Szia! Balázs József vagyok

2011 Szeptemberében ismerkedtem meg a testépítéssel.

Elég gyenge fizikai adottságokkal rendelkeztem és zéró önbizalommal. Elhatároztam, hogy megpróbálok tenni ellene. Emiatt kezdtem el az edzést. Le is mentem a terembe, de minden kínai volt, nem igazán tudtam mit kell csinálnom.

Először a mindennapjaim majd szerencsére az életem részévé vált ez a mozgásforma. Szépen lassan elkezdtem fejlődni, és itt jött a felismerés, hogy tényleg változtathatok.

A középiskolai évek alatt megszállott módjára látogattam az ottani edzőtermet.

Ezek után úgy döntöttem, hogy minél több ismeretet szeretnék elsajátítani. Jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetem Testnevelő-Edző szakára.

Mivel a Testedzés teszi ki az érdeklődési köröm nagy részét, így törekszem rá, hogy képezzem magam a témában. Elvégeztem pár plusz képzést is, és a jövőbeli terveim között szerepel még jó néhány.

Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen színvonalas helyen lehetek edző.

 

A feladatom segíteni azoknak, akik ugyan úgy kezdenek bele, mint én. Segíteni elkerülni azokat a hibákat, amiken én is átmentem.

 

Szeretném átadni az eddig megszerzett összes tudásom, hogy könnyebben indulj el ezen az úton. Magabiztosan mozogj az edzőteremben, eredményes, biztonságos és változatos edzésekre legyél képes és végül, elérd a kitűzött célod.

Hiszem ha tisztában vagyunk a miértekkel, akkor maga a folyamat is kedvezőbb lesz számunkra”

Jelenlegi végzettségeim:

Testépítő-Edző 2013-2015

Személyi-Edző 2013-2015

Testnevelő-Edző Bsc 2019

Életmód és Táplálkozás Tanácsadó 2019

Sporttáplálkozás, Táplálékkiegészítés Tanácsadó 2019

Fasciatréning, Mobilizáció és Stretching 2021

Ha pedig ennyi időt rámszántál, idáig elolvastad a bemutatkozásom, és még kezdő is vagy véletlenül, akkor adok egy kis segítséget a számodra 😊

Ez egy 7-Napos INGYENES segédlet, amivel könnyebb lesz az elindulás! Katt a linkre! https://www.onlinetrainingbook.hu/alapok/

balazs.jozsef@cutlerpecs.hu
+36-30-464-44-04
CSAPATUNK

Fegyverneky Zsolt
Személyi Edző

Fegyverneky Zsolt vagyok, személyi edző, és táplálkozási tanácsadó. 5 éve dolgozom edzőként, legfőbb célom, hogy a foglalkozások során a legtöbb tudást adjam át vendégeimnek, legyen szó a gyakorlatok helyes kivitelezéséről, vagy a megfelelő táplálkozásról. Véleményem szerint 2021-ben elvárható, hogy egy szakember ne ragadjon le régi “badis” dogmáknál, ezért igyekszem tudásomat minden nap bővíteni. Az edzéseken szeretem meghajtani a vendégeket, de igyekszem ésszerű határok közt maradni. Versenyzőként is próbára tettem magam, mint naturál testépítő, később is tervezem, hogy újra színpadra lépek! Igyekszem Pécs legjobban felszerelt edzőtermében is sok vendégnek segítséget nyújtani!

Eddigi testépítő eredményeim:

 • 2018 INBA Novice Open +180cm 4. hely
 • 2019 Bodysport kupa tehetségkutató athletic kategória 5. hely
 • 2019 INBA Novice Open +180cm 2. hely
 • 2019 INBA Open +180cm 2. hely

A versenyszerű testépítés mellett evőversenyeken is részt vettem:

 • Remy Gyros Maximus Challenge 3-szoros bajnok
 • Streed Food Bar Chili Cheese Burger bajnok
 • Street Food Bar Hot BBQ bajnok
 • Street Food Bar Burger Challenge bajnok
 • Ocean’s Predator Steak bajnok
 • Mogyi Burger Hamburger Challenge bajnok
 • Amerika étterem Yeti Burger bajnok
 • FALD FEL! Magyarország evőbajnok

fegyverneky.zsolt@cutlerpecs.hu

+36-30-390-22-48

CSAPATUNK

Papp László
Személyi Edző

Sziasztok!

Papp László vagyok személyi edző. A PTE Testnevelő edzői karán diplomáztam.

További végzettségeim: kick-boksz oktató, masszőr, táplálkozási tanácsadó. 28 éve végzek konditermi edzéseket, 2010 óta dolgozok edzőként, és küzdősport oktatóként.

Hosszú évek tapasztalatával tudok segíteni Neked, hogy elérd a céljaidat, legyen az:

 • fogyás
 • izomépítés
 • alakformálás, vagy a nyári álomalak elérése

–     komolyabb állóképesség

–     étrendtervezés

–     hajlékonyság fejlesztése

 • jobb testtartás, kevesebb hát és ízületfájdalom, erősebb tartóizomzat
 • egészségesebbnek lenni mint testben mint lélekben

–     jobban bírni a gyűrődést

Keress bátran, ha életmódot váltanál, ha le szeretnéd vezetni a stresszt, ha nem igazodsz el a konditermi gépek világában- a táplálékkiegészítők körében, ha a mozgás mellett ki kell, hogy alakítsuk a megfelelő étrendedet, amit folyamatos kontroll alatt is tartok, ha segítség kell a nyújtáshoz vagy ha még magasabb szintre szeretnél lépni tested formálásában, vagy kipróbálnád a küzdősportokat.

Mindezt megteheted Pécs legszínvonalasabb edzőtermében, nálam.

Mottóm: Ha már tudod, hogy mit, én elmondom hogyan!

Wenn du Deutsch sprichst und ein Personal Trainer suchst, kontaktiere mich.

Beszélt nyelvek: magyar, német.

Várlak edzéseimen!

papp.laszlo@cutlerpecs.hu

+36-20-922-92-21